Referencer

VENGCON

REFERENCER

RESULTATER

Process Automation System

PLANT PAx

Process automation systems

Vengcon har benyttet Rockwell standarden PlantPAx siden udgivelsen af version 1.0

VengcoN havde ansvaret for at programmere Jurag anlægget, der er blev lavet som en PlantPAx case af Rockwell.

Vengcon har foreløbig haft success med at benyttet PlantPAx til kontrolsystemer på følgende typer anlæg:

  1. Posefilter
  2. CIP (Cleaning In Place)
  3. Bryggeri
  4. Bio- Olie
  5. Affaldsforbrænding


PlantPAx er open-source kode, der bliver vedligeholdt af Rockwell.

Bio Olie Fremstilling

Control System

Vengcon har leveret kontrol systemet med tilhørende I/O til CBS#1 anlægget for Steeper Energy.

Dette anlæg er leveret til Aalborg Universitet til forskning. CBS#1 er kun en brøkdel af størrelsen i forhold til et anlæg i fuld skala. Kontrolsystemet er bygget på Rockwell standarderne PlantPAx og LBSM.


Formålet med CBS#1 er at konvertere biomasse til olie ved at køre det igennem en reaktor, der er sat både under et voldsomt tryk og temperatur.

PLC5 til CLX-konvertering

Process automation systems

Vengcon har konverteret flere Rockwell PLC5 anlæg til nyeste CLX teknologi for vores kunder.

Konverteringen bliver fortaget uden at skifte fortrådning i tavlen og kan fortages på få timer.


Vengcon har for Arla blandt andet opgraderet en PLC5 baseret Bigbag afsækning maskine. Arla sendte Vengcon PLC5 programmet et par uger i forvejen inden den planlagte udskiftning, derefter konverterede. Vengcon programmet og specificerede den nødvendige CLX hardware. På dagen for udskiftningen kom Vengcon med hardwaren og det nye program og efter et par timer var maskinen klar til testkørsel. Da dagen var omme var maskinen i produktion.

CTI til CLX-konvertering

Process automation systems

I løbet af en efterårsferie gen-idriftsatte Vengcon en styring til et fabriksafsnit.


PLC-programmet havde i mange år kørt i en CTI-PLC, men fabrikken ønsker at opgrade sin automations- platform til Rockwell Automation.

CTI-programmet indeholdte mere end 10.000 programlinier og er nu blevet auto-konverteret med konverteringsprogram udviklet af Vengcons programmører.

Konverteringsopgaven omfattede også at flytte samtlige Profibus noder i systemet - frekvensomformere, HMI-skærme og remote I/O moduler.

AIRLAID MASKINER

Kontrolsystem

Vengcon har gennem tiderne konstrueret kontrolsystem og komplet elsystem til mange Airlaid papir maskiner rundt om i verden som totalløsninger.


Airlaid papir maskiner er flere etager høje og kan være op til 100m lange, maskinerne har flere hundrede motorer, avanceret line-kontrolsystem til styring af højhastighedsbånd, og et enormt system for aircondition.

Maskinstyring med fart

Process automation systems

Vengcon har for GEA Food Solutions (tidligere CFS FS) været med til at udvikle en maskinstyring til en farsmaskine.

Denne maskine har to specielle features: i den ene opstilling kan hakke op til 120 pakker fars i minuttet, ved hjælp af en Servo-drevet kniv og i den anden opstilling kan man producere burgere, ved hjælp af den indbyggede 75 kW motor som bliver styret som et Servo drev af en speciel frekvensomformer fra Rockwell.

Batch kontrol med S88

Process automation systems

Produktionsliner for petfood og fødevarer med komplette batch systemer


Vengcon har for GEA Food Solutions (tidligere CFS FS) været med til at udvikle maskinstyrede produktionsliner med avanceret batch-kontrol bygget på S88-principper.

Det specielle ved disse systemer er, at alt ligger i PLC’en: Maskinkontrol, linekontrol, receptkontrol og produktionsplaner.  Selvom alle disse funktioner ligger i en PLC får kunden et system med mulighed for mange produktionsliner med hundredvis af råmaterialer, recepter og produktionsplaner som kan vises for operatøren på et operatørpanel helt uden brug af en PC.

SPRAYTÅRNE

Automation og Overvågning

Vengcon har leveret og idriftsat adskillige industrielle kontrolsystemer for spraytårne. For GEA Niro A/S har Vengcon gennem mange år været leverandør af elektrisk design og kontrolsystemer for spraytørrer-installationer.


Til anlæggene leverer Vengcon typisk PLC- og I/O-kabinetter samt proces-instrumentationen. Ofte ønsker slutkunderne selv at levere MCC-tavlerne efter vort design – alternativt leverer Vengcon også kraftdistribution- og MCC-tavler hvis slutkunden ønsker en samlet løsning.


Vengcon’s kontrolsystemer for spraytørrer er installeret på platforme af enten Siemens eller Rockwell Automation. Anlæggene er leveret til lande i det meste af verden.

GRØN BØLGEENERGI

Process automation systems

Vengcon har været med at udvikle og igangsætte en af Danmarks første og største bølgemaskiner sammen med Wavestar. 


Vengcon stod for den overordnede udvikling af det Rockwell baseret kontrolsystem og den redundante infrastruktur som sikrer at bølgemaskinen er sikret mod stormvejr.


Vengcon var med lige fra bølgemaskinen var på tegnebrættet, udvikling af styring principper, bygning af den 200 tons tunge maskine og idriftsættelse af bølgemaskinen i Hanstholm.

Find Os

Adresse: Lerskovvej 21, 4652 Haarlev

Email: mail@vengcon.dk

Phone:

+45 56 29 0500

Sidenavigation

Vengcon                   |       Om Os

Kompetencer           |       Referencer

Support                    |        Kontakt Os

VENGCON har været med at udvikle og igangsætte en af Danmarks første og største bølgemaskiner sammen med Wavestar. 


VENGCON stod for den overordnede udvikling af det Rockwell baseret kontrolsystem og den redundante infrastruktur som sikrer at bølgemaskinen er sikret mod stormvejr.


VENGCON var med lige fra bølgemaskinen var på tegnebrættet, udvikling af styring principper, bygning af den 200 tons tunge maskine og idriftsættelse af bølgemaskinen i Hanstholm.

Copyright ©  All Rights Reserved